Om Hermann Golf Tours

Hermann Golf Tours er et dedikeret rejsebureau, der sætter sine gæsters behov i fokus. Vi er fokuseret på at levere branchens bedste service til markedets bedste priser. Vi samarbejder kun med få hoteller for at sikre, vores krav til kundeservice også bliver opfyldt af hotellerne.

Gennem et ligeså nært samarbejde med golfbaner og flyselskaber, sikrer vi tillige, at vores kunder får de bedste priser, fordele og ikke mindst service under hele golfrejsen.

Alle hoteller samt baner som vi udbyder har vi kendskab til. Vi har spillet alle banerne, boet på alle hotellerne, spist i bufferne og mærket atmosfæren. Vi udbyder kun det, som vi mener er det bedste.

Hermann Golf Tours sætter de klassiske værdier i højsædet, og ingen gæster tager på golf ferie med os uden at have 100% styr på flytider, transfer, tee times og alt hvad der er aftalt i forhold til den specifikke rejse. Derfor kan vi glæde os over mange tilbagevendende gæster.

 

Kontakt os

27141277

Telefonerne er åbne mellem kl. 9:00 og 17:00 på alle hverdage.

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på en af vores rejser, kan du også benytte nedenstående link.

Du kan også vælge at skrive en email til os på:

peter@hermanngolf.dk

Vi glæder os til at høre fra dig - og vi sammensætter de bedste løsninger udfra dine behov.

 

Rejsegarantifonden

Hermann Golf Tours har medlemsnummer 2607 hos Rejsegarantifonden.

 

Læs mere om vores betingelser her: betingelser

 

Handelsbetingelser

Når du vælger at rejse med Hermann Golf Tours beder vi om, at du læser vores handelsbetingelser. Det giver tryghed for både dig og os, så der ikke opstår nogen misforståelser hverken før, under eller efter rejsen.

 

Du kan læse vores betingelser her: 

 

Betaling

Depositum skal betales umiddelbart efter bestilling og udgør min. kr. 4.000 pr. person. Restbeløbet skal indbetales senest 60 dage før afrejse. Du kan betale med bankoverførsel til reg. nr. 3409 konto 11642659 - husk at oplyse reservations nummeret i kommentarfeltet.

 

Samarbejdspartnere

Tyrkiet: Hermann Golf Tours samarbejder med det lokale bureau i Belek Bilyana Golf. Bilyana Golf er den største golf operatør i Belek, og er kendt for deres gode service, hvilket også kommer vores kunder tilgode.