Sueno Golf Hotel. 5* med All Inclusive

Fakta om rejsen

Afrejse fra

Vi flyver på langt de fleste afgange direkte fra både Billund og København om lørdagen.

Varighed

7 dage

Pension

All Inclusive

Golf

Fri golf - 5 runder booket inden ankomst

Inkluderet i priserne

Fly t/r inkl. 1 x golfbag pr. person. Transfer til og fra hotellet.

Fra kr. 6.975,- pr. person


Bestil rejseSUENO GOLF HOTEL 

Dejligt hotel som har den bedste golfudsigt fra deres super hyggelige terrasse. Her kan du nemlig se ikke mindre en 3 greens fra hotellets 2 baner, som alle har vand i spil. Sueno Golf hotel er mindre end de fleste hoteller i Belek, og er især velegnet til golfere, idet hotellet er integreret med de 2 baner, driving range og putting green. Så vil du bo med alle golf faciliteterne lige uden for døren er Sueno Belek et super valg

174 værelser med balkon

 

Tv

 

Minibar

 

Aircondition

Sueno Golf Club består af de to 18-huls baner Pines og Dunes. Det er to park baner, hvoraf Dunes er lettere og kortere; her er par 69 knap 5.300 m fra gul tee. Banen har et fint layout med ganske mange doglegs. Mest mindeværdigt er måske det fine 9. hul med greenen uden for hotellet og med et lækkert indspil over vandet. Anden runde begynder lige så godt med en kort men svær par 4, hvor alt afhænger af korrekt opstilling og sigte. Også afslutningen på Dunes er rigtig god, både 17. og 18. hul er i en høj klasse. Dunes har ikke så mange pukler og man får et lidt mere moderat leje end på Pines. Pines er en par 72'er på over 6.000 m, så det går ikke at holde igen. Her er rigtig mange gode golfhuller, og banens stand er altid fin. Frem for alt er det 7. og 8. hul mindeværdige, lige som afslutningen på runden, 18 hul er et par 4 hul, med ø-green op mod hotellets terrasse, så her gælder det om at have nerverne i orden. Alt i alt er Pines og Dunes sjove og spændende at spille, og de supplerer hinanden godt.

Hvis du sidder og overvejer en golfrejse til Sueno Golf så send mig da en forespørgsel og jeg vender tilbage med den bedste pakke og pris i forhold til dine ønsker. 

 

Vores tilbud indeholder altid flg.:

  • Hotel
  • Pension beskrivelse
  • Periode 
  • Fly med golfbags - samt flytider
  • Privat og direkte transfer til og fra hotellerne
  • Transfer til alle golfrunderne.
  • Tee tider på golfrunderne
  • Priser

 

Når du modtager et tilbud, vil du kende hele pakkens indhold inklusiv de tee tider jeg kan skaffe til din golfrejse (de er som regel gode) inden du eventuel giver en accept på det fremsendte tilbud.

 

Vi pakker ikke tingene ind, men giver dig det fulde overblik over rejsen og den endelige pris.

 

Mail:

peter@hermanngolf.dk

 

Mobil:

27141277 


 

Billeder fra Sueno Belek