Kempinski The Dome Belek - 5 * med ultra all inclusive

Fakta om rejsen

Afrejse fra

Vi flyver på langt de fleste afgange direkte fra både Billund og København om lørdagen.

Varighed

7 dage

Pension

Ultra All Inclusive

Golf

3 runder fordelt på Sultan Golf og Pasha Golf

Inkluderet i priserne

Fly t/r inkl. 1 x golfbag pr. person. Transfer til og fra hotellet samt transfer til alle golfrunderne.

 

Fra kr. 7.950,- pr. person


Bestil rejseHotellets arkitektur er inspireret af den præ-osmanniske Seljuk kultur. Designet hele ejendommen afspejler de oprindelige design funktioner og symboler for denne rige kultur, og alle værelser afspejler en harmonisk blanding af gammelt og nyt. Hvis du ønsker en rolig eller afstressende golfferie er dette hotel det rigtige valg, da hotellet kun har 139 dobbeltværelser. Hotellet ligger helt ned til stranden og servicen er helt i top.

157 værelser alle med balkon eller terrasse

TV

Gratis wifi

Aircondition

Kempinski har i fællesskab med Sirene Belek Golfhotel 2 dejlige baner - Sultan og Pasha. PGA Sultan er ”kongebanen” som altid er i god stand. PGA Sultan er en af de fineste og mest berømmede baner i området, hvilket er helt berettiget, alle golf top 100 kåringer har altid denne bane med. Det er en åben park bane, flotte fairways og hurtige greens. Der er kun få blinde slag og hulforløbet er godt, så du føler dig ikke forstyrret af de andre spillere og huller. Den er god til alle handicap og specielt vil vi fremhæve de meget flotte 16. og 18. hul. Der er slet ingen tvivl om, at denne bane hører til de bedste i Belek.

Hvis du sidder og overvejer en golfrejse til Kempinski The Dome så send mig en forespørgsel peter@hermanngolf.dk og jeg vender tilbage med den bedste pakke og pris i forhold til dine ønsker. 

 

Vores tilbud indeholder altid flg.:

  • Hotel
  • Pension beskrivelse
  • Periode 
  • Fly med golfbags - samt flytider
  • Privat og direkte transfer til og fra hotellerne
  • Transfer til alle golfrunderne.
  • Tee tider på golfrunderne
  • Priser

 

Når du modtager et tilbud, vil du kende hele pakkens indhold inklusiv de tee tider jeg kan skaffe til din golfrejse (de er som regel gode) inden du eventuel giver en accept på det fremsendte tilbud.

 

Vi pakker ikke tingene ind, men giver dig det fulde overblik over rejsen og den endelig pris.

Mail:

peter@hermanngolf.dk

 

Mobil:

27141277