Kaya Belek Golf - 5* med ultra All Inclusive

Fakta om rejsen

Afrejse fra

Vi flyver på langt de fleste afgange direkte fra både Billund og København om lørdagen.

Varighed

7 dage

Pension

Ultra All Inclusive

Golf

4 runder golf

Inkluderet i priserne

Fly t/r inkl. 1 x golfbag pr. person.

Privat og direkte transfer til og fra hotellet.

Fra kr. 7.750,- pr. person


Bestil rejseAttraktiv hotel for alle golfere. Hotellets bane ligger kun et godt 6 jern fra hotellets indgang. Riu Kaya Belek Hotel har mange faciliteter til både aktive og afslappende feriedage. Opholdet er med ultra all inclusive, hvor mad, snack og de fleste drikkevarer er betalt hjemmefra. Alle måltiderne serveres fra hotellets store restaurant.

518 pæne værelser med balkon eller terrasse

Tv

Minibar

Klimaanlæg.

Kaya Golf Club er et af de senere skud på stammen i Belek. Den åbnede i november 2007, men er allerede i ypperste stand. Kayas skov- og parkbane er hurtigt blevet manges favorit, dels på grund af standen, men også takket være et fint layout, greens ligger næsten altid i den hurtige ende på Stimpmeteren. Banen er en fin resort bane, som udover standen også ligger perfekt i gå afstand fra hotellet, og takket være den nærmest ikke eksisterende rough går spillet hurtigere. En let stemning og atmosfære i klubben gør at mange hurtigt føler sig hjemme her. Runden begynder med et ganske let par 5, hvilket er godt for selvtilliden. Derefter byder Kaya helt bestemt på en del vanskeligheder, men den egner sig stadig bedst for middel golfspilleren, dem som gerne vil udfordres lidt mere spiller den fra de bageste tees. Hul 9-17 og 18 er nogle visuelt flotte huller med vand og smukke stensætninger.

 

Hvis du sidder og overvejer en golfrejse til Kaya Golf Resort så send mig en forespørgsel peter@hermanngolf.dk og jeg vender tilbage med den bedste pakke og pris i forhold til dine ønsker. 

 

Vores tilbud indeholder altid flg.:

  • Hotel
  • Pension beskrivelse
  • Periode 
  • Fly med golfbags - samt flytider
  • Privat og direkte transfer til og fra hotellerne
  • Transfer til alle golfrunderne.
  • Tee tider på golfrunderne
  • Priser

 

Når du modtager et tilbud, vil du kende hele pakkens indhold inklusiv de tee tider jeg kan skaffe til din golfrejse (de er som regel gode) inden du eventuel giver en accept på det fremsendte tilbud.

 

Vi pakker ikke tingene ind, men giver dig det fulde overblik over rejsen og den endelig pris.

Mail:

peter@hermanngolf.dk

 

Mobil:

27141277

 

 

Billeder fra Kaya Belek