Kaya Eagles Golf Course - super flot og æstetisk golfbane.

Rejser hvor denne bane indgår i pakken

 • Kaya Palazzo Golf Hotel

  Ophold med Ultra All Inclusive - 4 planlagte golfrunder - (2 x Kaya Palazzo + 2 x Titanic) fly inkl. golfbag - privat og direkte transfer til og fra hotellet, transfer.

  • Pris: Fra kr. 8.990,- pr. person
  Se rejse Se google kort Vis foreslåede datoer
 • Kaya Belek Golf

  Ophold med Ultra All Inclusive Fly t/r inkl. golfbags Fri golf er muligt ellers 4 runder Privat og direkte transfer til og fra hotellet

  • Pris: Fra kr. 7.750,- pr. person
  Se rejse Se google kort Vis foreslåede datoer

Kaya Golf Club er et af de senere skud på stammen i Belek. Den åbnede i november 2007, men er allerede i ypperste stand. Kayas skov- og parkbane er hurtigt blevet manges favorit, dels på grund af standen, men også takket være et fint layout, greens ligger næsten altid i den hurtige ende på Stimpmeteren. Banen er en fin resort bane, som udover standen også ligger perfekt i gå afstand fra hotellet, og takket være den nærmest ikke eksisterende rough går spillet hurtigere. En let stemning og atmosfære i klubben gør at mange hurtigt føler sig hjemme her. Runden begynder med et ganske let par 5, hvilket er godt for selvtilliden. Derefter byder Kaya helt bestemt på en del vanskeligheder, men den egner sig stadig bedst for middel golfspilleren, dem som gerne vil udfordres lidt mere spiller den fra de bageste tees. Hul 9-17 og 18 er nogle visuelt flotte huller med vand og smukke stensætninger.

 Kommer senere

 

Banens længde: 5887 m. fra Back tee
Banens par: 71
Handicap: 28 for herrer, 36 for damer
Design: David Jones
Græs: -
Åbning: 2007